Regulament Campanie V-DAY

February 14, 2023

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI “MATCH MADE IN ASGARD“

Art. 1 – Organizatorul și Regulamentul Oficial al Campaniei

Campania “MATCH MADE IN ASGARD“ este organizată si desfășurată de către ARTmania Events SRL, persoană juridică, cu sediul în România, jud. Sibiu, Str. Gheorghe Asachi nr 11, cod poștal 550035, telefon 0040 747 890 853, e-mail: [email protected], cod de identificare fiscală RO 26020184 denumită în continuare “Organizatorul”.

Decizia de derulare a Campaniei conform regulilor din prezentul Regulament (denumit în continuare „Regulamentul Oficial”) este finală și obligatorie pentru Participanți. Participanții la Campanie sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului Regulament Oficial al Campaniei (denumit în continuare „Regulamentul Oficial”) și sunt de acord cu Politica de confidențialitate a societăților organizatoare, pe care le puteți accesa oricând pe site-urile www.artmaniafestival.ro la secțiunea Politica de confidențialitate.

Regulamentul Oficial este disponibil în mod gratuit oricărei persoane interesate, oricând pe perioada Campaniei, pe site-ul Organizatorului la secțiunea INFO. Organizatorul își rezervă dreptul de a completa și/sau modifica Regulamentul Oficial, completarea și/sau modificarea urmând a fi adusă la cunoștință publică în modalitățile prevăzute mai sus.

Art. 2 – Temeiul legal Campania este organizată în conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor și serviciilor pe piața actualizată și în conformitate cu legislația incidentă în materie.

Art. 3 – Teritoriul și durata de desfășurare a Campaniei

Inscrierea in Campanie se face in mod automat, prin inregistrarea adresei de mail a Participantului in baza de date a Organizatorului in formularul pus la dispoziție în cadrul campaniei. Persoanele care s-au inscris in Campanie pe durata acesteia sunt automat incluse in tragerea la sorti a Organizatorului. Participanții trebuie să fie de acord cu termenii și condițiile prezentului Regulament și cu Politica de confidențialitate a societății organizatoare. Castigatorii vor fi ales prin intermediul platformei www.random.org.

Campania va începe în data de 14.02.2023 ora 14:00, ora României și se va încheia la data de 24.02.2023, ora 14:00, ora României. (,,Perioada Campaniei”). Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica data de încheiere a prezentei Campanii. Noua dată va fi comunicată prin Act Adițional la prezentul Regulament și va intra în vigoare de la data publicării pe site. Campania va fi comunicată pe site-ul Organizatorului și pe paginile oficiale de Instagram si/sau Facebook ale acestora. Valoarea estimată totală a premiilor acordate conform Campaniei este de 5050 RON.

Art. 4 – Dreptul de participare

Se pot înscrie în vederea participării la Campanie numai persoanele fizice care urmăresc instrucțiunile oferite în prezentul Regulament și pe pagina de Instagram/Facebook și sunt de acord cu condițiile prezentului Regulament. Nu pot participa la Campanie următoarele categorii de persoane:
• persoanele care nu au fost de acord cu prezentul Regulament
• angajații oricăror societăți implicate în realizarea oricăror activități legate de organizarea și desfășurarea Campaniei.
• angajații societății ARTmania Events SRL.

De asemenea, rudele angajaților menționați mai sus (respectiv copii/părinți, frați/surori, soț/soție) nu au dreptul de a participa la Campanie. Înscrierile care nu respecta condițiile de mai sus și prevederile prezentului Regulament nu vor fi luate în considerare și vor fi eliminate. Orice eroare și/sau omisiune cu privire la datele personale furnizate de către Participant Organizatorului nu atrage răspunderea acestuia din urmă, acuratețea datelor de contact furnizate de Participanți, fiind în responsabilitatea exclusivă a acestora.

Nu vor fi luate în considerare înscrierile transmise în următoarele condiții:
• Dacă acestea au fost efectuate prin tentative de fraudă, ori au fost efectuate cu nerespectarea oricăreia dintre condițiile și termenii Regulamentului;
• Nu au legatura cu natura și scopul Campaniei, așa cum sunt acestea detaliate în cadrul prezentului Regulament.

Art. 5 – Mecanismul Campaniei și Modalitatea de înscriere în Campanie

Pentru a participa la prezenta Campanie, participantii trebuie să respecte mecanismul descris la art. 3 și să fie de acord cu prezentul Regulament.

Art. 6 – Premiul și Acordarea acestuia

Premiile, în număr de 5 sunt acordate de către Organizator prin următorul mecanism: vor fi selectate prin tragere la sorți câte 5 persoane de către Organizator prin intermediul platformei www.random.org dintre cei care s-au înscris cu adresa de email în baza de date a Festivalului ARTmania în perioada 14-24 februarie 2023. Aceștia vor fi recompensați cu câte un pachet cadou constând în: 2 tricouri ARTmania, 2 abonamente la Festivalul ARTmania, 1 sacoșă de pânză.

Vor fi desemnați câștigători cei care a respectat toate instrucțiunile din Campanie și au fost selectați la tragerea la sorți din data de 24.02.2023 prin intermediul aplicației https://random.org.
Odată alesi castigatorii vor fi contactati pe mail pentru a afla cum pot intra in posesia premiilor, urmând ca premiul să fie trimis în termen de 10 zile de la data comunicării complete a informațiilor solicitate de către Organizator. Premiile acordate în cadrul Campaniei constau în articolele enumerate la art 7). urmând ca premiul să fie trimis în termen de 10 zile de la data comunicării complete a informațiilor solicitate de către Organizator. Dacă potențialul câștigător al premiului nu poate fi contactat din motive care nu sunt din vina Organizatorului sau este contactat, dar nu oferă în 3 zile detaliile solicitate pentru a-i putea trimite premiul solicitat sau refuză să primească premiul câștigat, va pierde dreptul de a primi premiul. Participanților la Campanie nu le sunt impuse niciun fel de alte cheltuieli directe sau indirecte suplimentare de către Organizator, însă aceștia vor suporta individual orice alte cheltuieli în afara celor suportate de către Organizator conform art. 7. Nu se pot schimba premiile oferite în cadrul prezentei Campanii.

Art. 7 – Responsabilitate

Organizatorul nu își asumă responsabilitatea și nu va fi numit parte în niciun fel de litigiu referitor la dreptul de proprietate asupra beneficiilor acordate în cadrul Campaniei. Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii. Organizatorul Campaniei nu va avea nicio răspundere și nu va putea fi implicat în niciun litigiu legat de deținerea sau de proprietatea asupra Premiului acordat, cat și în ceea ce privește eventualele cheltuieli suplimentare suportate de către Participant în legătură cu aceasta Campanie. În eventualitatea unei incertitudini legate de validitatea documentelor trimise de Participanți, în vederea înscrierii la aceasta campanie, decizia Organizatorului este definitivă. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru:
· Nicio eroare în datele furnizate de către participanți; lipsa de corectitudine a datelor de contact nu atrage răspunderea Organizatorului, fiind responsabilitatea exclusiva a Participantilor să se asigure că acestea au fost menționate corect.
· Blocarea adresei de e-mail a Participantului sau orice neregulă cu privire la aceasta;
· Situațiile în care anumite persoane înscrise în Campanie sunt în incapacitate de a participa la Campanie sau nu îndeplinesc condițiile Campaniei, dacă aceasta incapacitate sau neîndeplinire a condițiilor se datoreaza unor circumstanțe aflate în afara controlului Organizatorului;
· Eventualele dispute între Participanți legate de drepturile asupra adreselor de e-mail.
· Imposibilitatea unui Participant de a beneficia de premiu din cauza nerespectării in integralitate, a Regulamentului Campaniei și sau din cauza numelui si/sau prenumelui și/sau a datelor eronate transmise. Aceste circumstanțe se pot datora: informatiilor eronate, incomplete, transmise cu intreruperi, sau transmise cu intarziere din cauza participanților, nefunctionarea / funcționarea defectuoasă a e-mailului, fie în cazul Organizatorului, fie în cazul Participantului, cauzata de probleme tehnice și / sau de trafic intens pe pagina web. Participantii accepta in mod expres, neechivoc si definitiv toate deciziile adoptate de Organizator în ceea ce privește modalitatea de organizare si desfășurare a Campaniei și premiile acordate, precum și a calendarului ulterior al Campaniei sau a altor schimbări legate de implementarea Campaniei. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate a premiilor nu vor influența principiul conform căruia Organizatorul Concursului va acorda premiile persoanelor care respecta prevederile acestui Regulament Oficial. Din momentul primirii premiului de către castigator, Organizatorul este eliberat de orice obligație față de Participant.

Art. 8 – Litigiile și legea aplicabilă Eventualele litigii apărute între Organizator, pe de o parte, și oricare dintre Participanți, pe de altă parte, se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta cale nu va fi posibila, litigiile vor fi soluționate de instanța competentă din municipiul București, de la sediul Organizatorului, în conformitate cu dreptul comun. Legea aplicabilă este legea romana.

Art. 9 – Taxe si impozite
Organizatorul se obliga sa rețină și să vireze impozitul datorat pentru veniturile constand în premiile acordate câștigătorilor cu cetatenie romana în conformitate cu prevederile art. 110 alin (1) din Codul Fiscal aprobat prin Legea 227 din 2015, cu modificările și completarile ulterioare, orice alte obligații de orice alta natura, în legătură cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

Art. 10. – Prelucrarea datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal ale participantilor la Campanie vor fi prelucrate in conformitate cu dispozițiile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, și în conformitate cu politica oficială de confidențialitate disponibile pe websiteurile Organizatorului. Participantii au posibilitatea de a-si exprima acordul pentru prelucrarea datelor lor cu caracter personal in scopul de a primi, direct de la organizator și/sau prin intermediul unor terti parteneri/imputerniciti, informații despre produse, servicii si activități ale Organizatorului si/sau ale partenerilor sai precum si in scopul efectuarii de către Organizator, direct sau prin intermediul unor terti parteneri/imputerniciti, a studiilor de marketing cu privire la produsele, serviciile si activitățile partenerilor, actuale sau viitoare. Categoriile de date cu caracter personal care fac obiectul prelucrării, precum și scopul colectării si prelucrării sunt cele menționate în acordul de prelucrare date cu caracter personal asupra caruia participantii la Campanie au consimțit în mod expres, în relația cu Organizatorul, prin acceptarea Politicii oficiale de confidențialitate. Participantii au, in relatie cu operatorul/ imputernicitii acestuia, drepturile conferite de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul la opozitie la colectarea și prelucrarea datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei si/sau Autoritatii Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

ARTmania Events SRL va prelucra datele personale ale participanților în scopul desfășurării Campaniei conform prezentului Regulament, cu respectarea legislației aplicabile, în special a Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date („GDPR”). Prin acceptarea prezentului Regulament, Participanții iau la cunoștință faptul că le sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra acestora, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor lor.

Art. 11 – Incetarea campaniei Prezenta Campanie poate înceta în cazul apariției unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv în cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a o continua Campania. Forta majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat, petrecut după intrarea in vigoare a prezentului Regulament Oficial și care impiedica partea sau părțile să-și îndeplinească obligațiile contractuale, exonerează de răspundere partea care o invoca, pe durata de existență a cazului de forta majora. Dacă o situație de forță majoră, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voința sa, împiedică sau întârzie total sau parțial executarea Regulamentului Oficial și continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligatiilor sale pentru perioada în care aceasta îndeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art. 1082 si 1083 Codul Civil. În cazul în care invoca forta majora, Organizatorul este obligat sa comunice existența acestuia participantilor la Campanie, în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare de la apariția cazului de forta majora. În cazul în care Organizatorul va amâna desfășurarea festivalului, atunci biletele acordate în baza promoției vor rămâne valabile pentru ediția amânată, însă posesorii acestor bilete nu pot cere contravaloarea acestora în bani.

Art. 12 – Alte Clauze

Deciziile Organizatorului privind Campania sunt finale și aplicabile tuturor Participantilor. Organizatorul este îndreptățit sa ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea și desfășurarea Campaniei. Data publicării: 14.02.2023.